Norrköping Ingelsta Lekia & Babya

Norrköping Ingelsta Lekia & Babya

Lekia och Babya Norrköping Ingelsta

Visa vägbeskrivning

Adress

Adress: Lekia och Babya Norrköping Ingelsta
Kromgatan 2
602 23 Norrköping
Telefon: 011-366 366
E-post: norrkoping@babya.se

Öppettider

Måndag - fredag: 10.00 – 20.00
Lördag: 10.00 – 17.00
Söndag: 11.00 – 17.00

Välkommen till Norrköping Ingelsta Lekia & Babya som nu är sammanslagna och ligger på Kromgatan 2 (på Ingelsta Handelsområde, mellan Trademax & Rusta).
Det är vi som är Norrköpings största leksaks & babyaffär och här hittar du allt möjligt roligt till både små och stora barn!

Här har vi samlat allt som du kan tänkas behöva när familjen ska bli större. Både tillbehör till dig själv som blivande förälder och inte minst för den kommande familjemedlemmen. Vi vill vara ett bra stöd till dig i valet av barnvagn, bilbarnstol, spjälsäng, bärsele och en massa andra små saker man kommer behöva när ert barn kommit till världen. Vi hjälper dig hitta produkter efter just era behov som familj. Vi är dessutom uppdaterade på de senaste säkerhetsprodukterna och har koll på de regler och krav som kan kännas som en djungel för dig.

Hos oss hittar du varumärken som till exempel:
* Bugaboo * Emmaljunga * Stokke * Cybex * Britax * BeSafe * Maxi Cosi * ErgoBaby * BabyZen * Babybjörn * Reima * Elodie Details * Voksi * SkipHop * Crescent * Rätt Start * Färg&Form * Meddela * och många fler…

Behöver din barnvagn en service? Kontakta oss så bokar vi in dig hos vår serviceverkstad!

Har du frågor går det bra att höra av sig till oss via telefon, mail eller facebook – se kontaktuppgifter nedan. Men helst av allt träffar vi Dig förstås här i butiken!

Varmt välkomna önskar Jenny med personal.

Välkomna!

Facebook