Varumärken

Här presenterar vi några utvalda varumärken från kända, svenska leverantörer till butikerna. Vissa varor kan vara beställningsvaror i butikerna.


Night&Days

Night&Days är ett varumärke som fokuserar på produkter som är bra att ha och som hjälper dig i vardagen, det vi kallar för basprodukter. T.ex mugghållare, parasoller, biltillbehör, säkerhetsrem, hemsäkerhet, skötunderlägg, badbaljor, badstöd, pottor, toasitsar, pallar, resesängar och lekstolar. Night&Days har ett sortiment som har bra funktion och som är användarvänliga till ett bra pris. Fler produkter och mer utförlig presentation kommer inom kort. Night&Days produkter finns endast hos Babya.


Nordic Moon

Nordic Moon är ett varumärke som satsar på barnvagnar som ska passa för nordiska förhållande.
Först ut är en serie med sulkyvagnar och under hösten fylls det på med fler modeller och varianter.


BabyBjörn

BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag som grundades 1961 av Björn och Lillemor Jakobson och idag finns i över 50 länder runtom i världen.

Produktutvecklare hos BabyBjörn har ett nära samarbete med barnläkare och medicinska experter genom hela utvecklingsprocessen där barnets behov och hälsa kommer alltid i första hand. Det är en självklarhet att vara enormt noga med säkerheten och med vilka material som används.


Sangenic

Sangenic blöjhinkar med refill är enkel att använda.

De har en patenterad design som förpackar varje enskild blöja och förseglar den i en antibakteriell odörkontrollerad plastfilm.


Dr Brown's

Efter många års forskning utvecklades Dr Brown's Natural Flow System. Det unika systemet består av en nappflaska som med en patenterad invändig luftventil tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken, mjölkersättningen och andra typer av vätska.


Britax

Banbrytande produkter inom barnvagnar och bilbarnstolar.


Maxi Cosi

Tack vare lång kunskap och erfarenhet, har Maxi Cosi skapat produkter som gör skillnad. Produkter som verkligen bidrar till tiden som familjer tillbringar tillsammans. Produkter som gör alla dessa fina stunder tillsammans ännu finare. Välkommen till Maxi-Cosi-familjen.


Kids Me

Med Kidsme Food Feeder, kan du på helt nytt och unikt sätt hjälpa ditt barn att få uppleva en helt ny värld av smaker. Barnet får i sig alla nyttiga vitaminer. Kladdfritt och utvecklande! Unik silikonbehållare som minskar risken att sätta mat i halsen.


Benbat

Nackkudde med unik form som stödjer huvudet både framåt/bakåt och i sidled. 2 olika tyg, ett mjukt för vinterbruk och ett glansigt för sommarbruk. Magnet som håller ihop kudden runt halsen för extra stöd framåt.


4 moms

Med mamaRoo® är det lätt att vyssa ditt barn. Barnstolen har 5 olika rörelseinställningar, alla skapade efter föräldrars naturliga sätt att natta sitt barn. Man kan dessutom höra inspelad lugnande musik eller ansluta en egen MP3-spelare. Hastighet och ljud bestämmer du lätt från din smart phone. MamaRoo är den enda babysittern som kombinerar modern vacker design med flera smarta helt unika funktioner.


Tommy Tippee

Tommee Tippee är en av världens största tillverkare av babyprodukter. Den första produkten var en drickmugg som inte kunde välta eller tippa och den kallades för ”Tippy Cup”. Den mest köpta blöjhinken, Sangenic, tillverkar de också.

Tommee Tippee testar kontinuerligt alternativa ”gröna” material och klimatkompenserar genom att följa PAS 2050. Alla fabriker är ISO 9000 certifierade.

Tommee Tippee finns i över 60 länder och har 60 års erfarenhet av att ta fram produkter som kan underlätta den dagliga skötseln av bebisar.


Umami

Umami Squeeze the original, gör mellanmål till barnen utan några konstiga tillsatser, konserveringsämnen eller sockerbomber. Pressa egna bär, frukt och grönsaker till naturligt goda smoothies. Det kan du göra om och om igen med Umami Squeeze. Då hjälper man vår planet också. Nu är det slut med miljöförstörande engångspåsar. Avsedd för hemlagade puréer, som äppelmos, yoghurt och smoothies för on-the-go snacks.


Diono

Diono är den idealiska lösningen för de flesta familjer idag, som är ute och rör på sig. Med kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort så att alla familjeutflykter blir till behagliga upplevelser för alla.


Doona

Simple Parenting är ett företag med visioner som är hängivna till att förbättra och förenkla för föräldrar och deras bebisar genom innovativa produkter och lösningar. Doona+ är Simple Parentings första produkt.


Nattou

Belgiska Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988. Nattous produkter är av hög kvalitet med väl genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.
Alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara gosedjur och babyprodukter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge ditt barn en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.


Skip Hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hop’s första produkt; den nu klassiska skötväskan Duo. Skip Hop har därefter blivit välkända för sina snygga och praktiska skötväskor och gör nu också mycket fina leksaker och väskor för de minsta.


Vinter & Bloom

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra filtar, Oeko‐Tex textilier och vår träinredning vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste.


Medela

Medela amningsprodukter har över 50 års evidensbaserad forskning bakom sig. Att erbjuda mammor olika lösningar att pumpa ur mjölk är deras kärnkompetens. Medela har integrerat den forskningsbaserade 2-Phase Expression teknologin i sina bröstpumpar, vilket gör Medela till ett av världens främsta företag inom området. För att kunna förstå kvinnors behov och barnens beteende har de etablerat nära samarbeten med ledande universitet för forskning kring amning och modersmjölk.


Korbell

Korbell är blöjhinken som är flexibel, modern och praktisk. Den har trippel förslutning och ett flexibelt refillsystem som ger dig maximal kontroll över lukten i ditt hem. Använd fotpedalen för att öppna locket och släng din blöja. Enkel att använda. Inget snurrande eller inkapslande. Inget onödigt slöseri. Refillen byts ut på ett enkelt sätt. Korbell är tillverkad av högkvalitativ ABS.


NUK

NUK tillverkas i Tyskland och är originalet till den ortodontiska (assymetriska) formen på sugdelen på nappar och dinappar. Redan 1956 tog man med hjälp av läkare fram den första ortodontiska dinappen. NUK uppfyller gällande standard och regler satta av EU och andra berörda myndigheter och har t.o.m. en egen “Black List” av ämnen som innehåller förbjudna ämnen men också ämnen som är tillåtna i produktion men som NUK anser onödiga och ej tillräckligt forskade kring. NUK är den första barnprodukt som belönats med certifiakt från SGS INSTITUT FRESENIUS som visar på att NUK satsar på säkerhet och kvalité.


OK Baby

OK Baby kvalitetsprodukter är tillverkade i Italien. Utöver bad- och hygienprodukter såsom badbaljor och toalettsitsar erbjuder OK Baby marknadens bästa cykelsitsar, Body Guard och 10+. Se också den smarta hopfällbara badbaljan Onda Slim, med integrerat liggstöd för barn upp till 6 månader.


babyFEHN

babyFEHN. Tysktillverkad kvalité sedan 1949. Här hittar du allt från handskallror och aktivitetsleksaker till speldosor och babygym. Allt i mjuk och len textil. Signumprodukten är minispeldosa som kommer med välkända melodier med anpassad ljudnivå och i fina designer.


Baby K'tan

Baby K'tan. En bärsjal utan krångel! Färdig, enkel och redo att användas. Ger bärselens fördelar i enkelhet och bärsjalens fördelar av närhet. Rönt stor framgång i hemlandet USA och bl.a. synts i den populära TV-serien How I Met Your Mother.


Cantaloop

Cantaloop. Sömlösa gravid- och mammaunderkläder av högsta kvalité. Ger stöd och komfort.


ANL och A-safety

ANL. En mjuk digital febertermometer som ger resultat efter endast 10 sekunder!
A-safety. Hörselskydd för barn. Skyddar mot såpass högfrekvent buller som kommer från t.ex. verkstadsmaskiner.


CAPiDi BABYALARM

CAPiDi BABYALARM harlägst strålning i branschen, lång standby tid och upp till 800 m räckvidd i öppet område. Alla mår vi väl bra när barnen är säkra! CAPiDi hjälper dig ha koll på just ditt barn, oavsett om ni befinner er inne eller ute. CAPiDi konstrueras och utvecklas i Sverige med fokus på enkelhet, säkerhet och design enligt Nordisk tradition.