Motala Bråstorp Lekia och Babya

Motala Bråstorp Lekia och Babya

Mineralvägen 16

Visa vägbeskrivning

Adress

Adress: Mineralvägen 16
59153 Motala
Telefon: 0141-56250
E-post: motala@lekia.se

Öppettider

Måndag - fredag: 10.00 - 19.00
Lördag: 10.00 - 17.00
Söndag: 11.00 - 16.00

Välkommen till en värld full av skoj!

Hos oss på Lekia i Bråstorp hittar du en stor välsorterad leksaksbutik med babyavdelning, Pandurohörna och babykläder.
Här finns allt som du kan tänkas behöva till din baby! Vår kunniga personal hjälper dig med allt från att hitta den rätta barnvagnen till att montera din bilbarnstol. Vi jobbar med välkända märken såsom t ex Emmaljunga, Kronan, Britax, Be Safe, Maxi Cosi mm. Då vi har en egen verkstad, hjälper vi gärna till med reservdelar, service och reparationer av barnvagnar. Vi erbjuder uthyrning av bilbarnstolar – perfekt om man t ex får tillfälligt besök.
Vi har också en välfylld Panduroavdelning med pyssel för både stora o små. Du hittar bland annat material för smyckestillverkning, massor med bakartiklar, konstnärsfärg, scrapbookingsortiment mm. Hittar du ändå inte vad du söker, kan man enkelt beställa från hela Panduros stora sortiment via oss – fraktfritt!

Som om inte detta vore nog har vi ett 1500 kvm stort lekland (Bill och Bulls) i anslutning till butiken. Här kan alla med barnasinne roa sig i flera timmar bland rutschkanor och bollhav. Det går såklart bra att titta in utan att leka, för en god fika, glass eller helt enkelt för att dämpa hungern med en rejäl måltid. Våra duktiga kockar serverar allt från kokt korv till en komplett thaimeny.

Som sagt, varmt välkommen!

Facebook