Om Babya

Vem är vi?
Under de där första åren händer det mycket. Det är trots allt ingen hemlighet att tiden går snabbt när den minsta växer upp. Alla stunder blir plötsligt ovärderliga och livet tycks överraska en mer och mer, för varje dag som går. Det finns mycket som går att klara av själv, men där det finns utrymme till stöd och hjälp vill vi på Babya finnas här för dig. Från första ögonblick, till senare i livet betyder det mycket för oss att du ska kunna känna dig trygg med de val du gör hos oss.


Välkommen till världen
Babya är Sveriges nya butikskedja med hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett stort utbud inom babyprodukter för dig som är gravid och för barn från 0 till 4 år. Vårt sortiment består av allt från barnvagnar och bilstolar, till hemsäkerhet och babygym. Vi har lång erfarenhet inom babyområdet och jobbar ständigt för att bara ta fram det allra bästa som finns på marknaden. Det viktigaste för oss är kvalité och att alltid kunna stå bakom våra produkter till 100 %.
Här på hemsidan hittar du information om alla våra produkter, medan du är välkommen in att handla i våra fysiska butiker. Babya är en del av Lekia AB och finns tillgängligt i cirka 40 Lekia-butiker, samt som 3 enskilda butiker. Utbudet ser annorlunda ut i olika butiker, så kolla alltid med din butik för tillgänglighet.
Babya har brett sortiment med kända och bra varumärken som Maxi Cosi, NUK, Britax, Baby K’tan, BabyBjörn och många, många fler. Vi har också våra egna varumärken, som Night&Days, som du inte hittar någon annan stans än hos oss.  


Service betyder allt
Den personliga kontakten värderas högt hos Babya. Vi har som mål att alltid hjälpa dig med vägledning och råd när du har funderingar, oavsett när det gäller stora eller små frågor. Vår kunniga personal finns till för att hitta det du är ute efter och stöttar dig där det behövs.
Vi erbjuder också många tjänster för att underlätta köpupplevelsen. Babya hjälper bland annat till med att montera bilstolar, möjlighet till att hyra bröstpumpar, test av bärsele och provåk med den nya barnvagnen.

Vi vill alltid hålla dig uppdaterad inom allt som händer på babymarknaden. Så glöm inte kolla in hemsidan för kampanjer, nyheter och annan viktig information. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Välkommen in till oss på Babya!


Reklamationer

LEKIA/BABYA följer de lagstadgade garantireglerna som gäller inom EU, för mer information om reklamationer så hänvisar vi till Konsumentverkets hemsida: www.ko.se.
Om du inte är nöjd med kvaliteten på din vara så ber vi dig att du vänder dig till den butik där varan inhandlades. Öppetköp i 60 dagar, gäller ej beställningsvaror, vagnar, sulky och bilstolar. Gäller vid uppvisande av kvitto och obruten förpackning. Garanti 12 månader enl kvitto.